22 February 2012

Kerja, bekerja, dikerjakan

Kerja

Minggu ini banyak kerja luar.
  1. Isnin - Hosp. Orang Asli Gombak, 
  2. Selasa - Hospital Banting
  3. Rabu - Hosp. Kuala Kubu Bharu
  4. Khamis - Hosp. Tengku Ampuan Jemaah S. Bernam & Hosp. Tg. Karang
  5. Jumaat - Maybe ke Hospital Orang Ali Gombak
Rasa macam YB melawat kawasan.

Bekerja

Happy tengok statistik pengunjung website JKNSelangor naik mencanak sejak awal tahun ini. Semalam je unique hit dalam 3000++. Harap-harap website kami banyak memberi info berguna untuk public. To my blog readers, sila lah berkunjung ke website kami. Add cari kt google. Kot ada idea bernas boleh juga bagi pandangan untuk tambah baik.

'Berkhidmat untuk Rakyat'

Dikerjakan

Memang boleh tahan juga dikerjakan dek anak-anak. Semakin banyak ragam. Bila weekdays, jumpa kita time malam je. Banyakler karenah minta simpati dan manja miaw-miaw. Hadeh, layan selagi terdaya.

1 comment:

mamavogue said...

jgn kate dikerjakan oleh anak-anak cik pidah.. yg anak seorg diri ni pun bole lunyai tau dikerjakan. tiap2 mlm sblm tido mintak dukung, peluk2 manje..sakit pgang mak!

jengokler blog saye
ayudzul.blogspot.com