09 April 2012

Bukannya lupa tapi tak ingat

Tengok date depan pc ni baru perasan dah masuk minggu ke-2 April dan baru rasa...eh, annyberseri lah!!

Tahun ini tak bercuti mana-mana on that day. Patutla tak ingat kot. Biasa awal tahun dah plan, punyalah excited.

30 April genap emm....2012 tolak 2004, berapa ye. Esoknya kompom cuti Hari Pekerja so kebiasaan adalah menggatal berjalan ke sana sini hangkut anak beranak semua. Disebabkan tahun ini ada  budak kecik yang kena dikendong dikelek...dengan abang sulung darjah 1 makanya jadual sangat penuh sampai lupa hari..lupa date, tahu-tahu dah sampai hujung minggu then kena repeat jadual Isnin sampai Jumaat begitulah kekdahnya.



Tak pergi holiday tak bermakna tak celebrate ye dok. Nanti nak survey tempat makan la. Kita buat aktiviti jalan-jalan cari makan. Sila lah bagi idea. Tapi ada syarat daaa....

  • Takmau jauh sangat dari Shah Alam
  • Baby friendly
  • Kids friendly esp ada playground ke hape..yg boleh buat depa dok diam2 sambil makpak berlomantik menikmati makanan
Ada ke? cadangan pleaseee

4 comments:

mrs puex said...

mekdonalds!!:D

mamavogue said...

apabila diri dilanda sindrom umo meningkat!! hehehe

Chekpid said...

mekdonald..ala seksyen 3 dah ada :)
heppp...umor je meningkat, ai menten

salzahari said...

mana2 tmpt pun no halnye nak BF..cari je tmpt tersok sikit..Pizza Hut pun exclusive. takpun gi laa yg grand sikit mana2 tmpt JJCM (nak suggest pun x hafal le area Shah Alam).