30 December 2012

Berjaya

Syabil baru pandai berjalan di usia 1 tahun 3 bulan. Hati jadi berbunga-bunga bila tengok si kecik ni.
Sangat membahagiakan!!

Seminggu dua ini dia memang dah melaju dalam rumah. Setakat tangga tu memang tup-tup dah sampai atas. Semua tempat dah explore. Siap main nyorok-nyorok chori-chori chupke chupke dengan abang-abangnya. Tapi bila bawa keluar, dia memang taknak. Even suruh berdiri pun dia lembik-lembikkan badan.

Semalam bawa ke Setia Alam City Mall. Kat situ playground sangat luas dan ada macam-macam benda yang menarik dan menyeronokkan untuk kekanak riang. Pada mulanya dia buat tarik muka juga. Abang-abang dah mendesup hilang ke tempat permainan masing-masing, dia still nyorok bawah ketiak siap tarik-tarik baju kita. 

Lamaaaaaaaaaaa tunggu dia warm-up. Bila dah excited, ha kau! amek...taknak balik. Bila dah start hujan...terpaksa hangkut jugak masuk dalam mall. Balik rumah tidur lena..kepenatan :)

1 comment:

mrs puex said...

gud job syabil, gud job..

x sabar nak menunggu qaid dapat kaki..mmg becak ketiak agaknye nak mengejor..:D