08 January 2013

Yang mana satu

Assalamualaikum....

Saya tengah menunggu giliran kat klinik. Ada masalah mata. 10 hari enggak mau baik. Cuba ku tahan jebatttt tapi nampaknya become worse so berlenggang-lenggang la ke klinik untuk di periksa.

Tengah boring-boring ni belek gambar dlm purse. Jumpa plak gambar lama.

Agak-agaknya siapa yang lebih mirip mak eh

Sekali pandang nampak style rambut kpop maknya dh menurun kat baby syabil. Tapi yang lelain xsure. Dulu i girlish tau. Ambil gambar mesti kena pegang bunga. Dah remaja tukar imej. Seluar kotak nyahhh. Macam....feminin? Oh pehlissss!

Masuk 3 series ni je baru comeback feel dress gegirl itu. Tapi dah tak tergamak nak pose gegirl la pulok..haaa apapuntakbleh

6 comments:

salzahari said...

cute syabil..

pe salahnya bergambar gegirl...ekkekee...i dulu kalau gmbr mesti dgn kucin..maklumle tade adik

Chekpid said...

Kucin pun dulu kusuka jg. Tp selalunya xdpt bela lama . Kena pos ke pasar sebab mak bengkek. Asal melepasss je suma anak2nya yg mengaku pencinta kucing bertempiaran larik nk excuse

mrs puex said...

teruja tgk gamba chekpid zaman kecik...mmg sebijik syabil la kak..beza, syabil x pegang munge..hihihi..

Chekpid said...

Heee...kalo pegang bunga mau pitam maknya

ANA FARHA said...

rasa cam semua je ikut maknya.. hehe..

Yati said...

Tiga-tiga hero ada rupa ko, Epid, kat mata, rambut. :)
Dah ok dah sakit mata?