09 June 2010

Penat yang berbaloi-baloi

minggu lepas kena handle kursus Penyelaras IT. Tahun ini sudah putuskan buat di Agrotek Hulu Langat. Itu pun selepas diberi cadangan oleh anak buah..'Tempat tu best' kata nye..(thanks 2 Aini). This year, no more notebook or meeting yg pecah pale...just to relax...create semangat baru & teamwork

1st visit dulu option 1 : buat di Lembah Pangsun. Ada sejarahnye..masa bertolak ke sana driver office sesat, guna jalan jauh...habis empangan semenyih tu pun kami lalu...kaki pun kejung...dari pakai kasut teruih bukak kasut..duduk dalam kereta pun dah rasa macam naik unta. Sampai sana staff tak berapa nak welcome walaupun kami dah bagitahu awal (apa ko ingat ko tu VIP? ada aku kesah? ...hehe itula dialog kalo boleh diterjemahkan melalui body language staff itu)



Hmm.. tak best..so go to Option 2 : Agrotek Resort. Sampai sana memang happening...dari muka layu macam pokok tak siram pagi terus jadi segar bugar..mata bersinar ala-ala pussy cat dalam cerita shrek tu. Siap tabur bunga rampai..mana tak best!!. Dulu merasa masa naik pelamin saje..ni kira 2nd time la. Staff dia memang tiptop...Kalau jumpa dia punya manager lagi la tiptop.Sempoi giler




Bengkel 3 hari berakhir dengan jayanya. Alhamdulillah.. Walaupun berada di sana as urus setia merangkap penyelaras bengkel merangkap individu yang merasmikan majlis penutup (Gila kuasa betul), tapi bila majlis berjalan lancar, semua peserta happy..rasa berbaloi-baloi... Thanks to my team..anak-anak buah yang best & banyak tolong bos kecik ini.To bos besar..accepted the circumstance. Hope cepat sembuh & kembali bertugas








Speechless...sangat seronok. biarlah gambar-gambar yang menceritakan semua :)


Kan best kalau buat garden wedding

Kambing untuk santapan BBQ dinner. Jam 7 pagi dah mula bakar


 Motto agrotek "Biar tak cukup tidur jangan tak cukup makan". 
Betullah..!!blurppp...alhamdulillah









2 comments:

mekchu said...

nnti bg lah details psl agrotek ni.. bleh cadangkan kat boss.. ini balik2 rumah peranginan yg x berapa nak indah tu.. tekakan.. sesekali dpt g tmpt cam tu, baru lah semangat nak keje..

Rafidah Shamsuddin said...

happening bangat...dalam website tak berapa cantik..tp memang best. refer video in my fb...or surf www.agrotekresort.net

bln 7 onwards sure byk buah sebab waktu kami dtg suma tgh menunggu masa je...durian, rambutan, manggis...macam2...like heaven.haha