08 July 2010

1 hari di Genting Highland


Siapa suka lagu wali band angkat tangan!! kalau yang dewasa pun suka dengan rentaknya, apatah lagi budak-budak. My kids jadikan lagu wajib setiap kali masuk kereta. Nak suruh karaoke pun diorang boley ..


So, apa kena dengan cerita genting?

Sebanarnya ada pic slideshow dedicated untuk budak2 ni bertemakan lagu wali band...tp apsal la pulok kat blogspot tak dapat nak upload...so terpaksa la simpan di arkib fb. Nak tengok ? 

Lama dah tiket genting ada dalam simpanan. Beli di Matta Fair juga. Valid hingga 30 ogos, jadi bila fikir2 cari juga la masa yang sesuai, yang tak ramai orang.


Syahmi dah pandai buat drama



1 hari di genting, memang tak cukup kalau nak pergi semua tempat dengan relaksnya. Jadi sesuai sangatla kami pilih outdoor game sahaja. round kt dalam tu pun dah sehari. puas main & tak perlu beratur panjang.


Bila mood bergambar tak ada

mood suda datang...lapan, lapan lagi...hiyark!!





3 comments:

Yati said...

Syoknya pergi Genting. Aku dah berpuluh tahun tak pi. :)

mekchu said...

montel nye danny x-factor junior tu.. so cute la hero2 ko ni.. mmg mcm akak bwk adik pi jln2 genting

Rafidah Shamsuddin said...

put : genting masih spt dulu...byk benda lagho...haha

mekchu : hakkak ni dh nak putus urat dah. itu suma lakonan semata-mata...