13 November 2010

The end



Hari-hari terakhir di Tokyo, 3 mode yang bercampur aduk macam rojak pasembor.
MODE nervous :- kena wat presentation & attend evaluation meeting. Luckily, berjalan lancar


MODE syahdu :- bakal meninggalkan bandar tokyo yang cantik & bersih serta coordinator & semua officer yang terlibat dengan program



MODE teruja :- Yeay...boleh jumpa family, sedara mara, kawan-kawan, officemate, makan tomyam & sambung shopping raya plak...erk!




SAYONARA JAPAN..!! from Malaysia Delegation with luv


4 comments:

mekchu said...

cara ko tunduK amek sijil dah mcm rakyat sana.. ok, pas baton kat aku lak!!

Chekpid said...

hahaaaaa....tu penangan amek klas jepun sehari..hari2 lain ponteng.rasanya kalo full attend dah boleh pakai kimono tuh...baton diserah...gud luck.!!

ummi sofiyyah said...

memang besh la trip ni kan...jom appy coti lak nak...cukup umur ke lg ahkak ni..???

chekpid said...

haahkan...kalau dapat offer coti best nih