25 July 2011

Dapat hadiah manisssss


Pagi tadi buat maternity check-up. Letih bila bawa budak bawah umur. Bukannya dia faham kita terjengil-jegil suh diam. Lagi berlari-larian ngalahkan maratahon. Sama je dua-dua tu....mode : bebelss

Check bp ok. Check urine, sister inform "Ada gula sikit, puan. Pagi tadi minum manis ye?". Masuk bilik doktor pun kena tegur juga. Tapi sebab history check-up sebelum ini ok & paras gula tak tinggi sangat, just take lesson untuk kali ini. 

Apa tidak nya. Semalam melantak air gas pepsi dekat 2 cawan. Sedap betul air tu lalu ikut tekak tatkala ku minum sambil buka pintu peti ais luas-luas. Ibarat di musim sejuk, cool..!! Minum sorok-sorok kat dapur, punya tamak haloba tak kasi kat anak. Pagi tadi tambah nestum 3 in 1 perasa madu. memang menDAPATnya gula tinggi. Serik tak?.....jawap sendiri!

5 comments:

mekchu said...

haaaa.. kan dah!! nak feeling-feeling winter sonata pun agak2 lah lepas beranak esok..

mana gmbr perut terkini?

zaidah said...

nak2 tengah musim panas nie kan bestnyer....

chekpid said...

kenikmatannya tokleh tahan...ha2

CIK JATT said...

nampak sangat terang2 dalam air gas tu banyak gula. tapi tula, tak minum kang kempunan pulak:)

by the way, salam kenal follow your blog!

Don & Nor said...

xpeee uuu...minum jeee..kang ada plak leleh jer ayo lioq anak tu nanttiiii.....;)..