22 March 2012

Lama

Lama tak update blog mencecah 180 patah perkataan. Mood tu macam dah lari jauh ke tengah laut yang kalau di kuis-kuis dengan ranting kayu pun tak sampai-sampai nak bawa ke tepi.

Sejak paper keluar berita culik budak sana-sini terus rasa terkesima. Wah gitu, tak paham pun terkesima tu apa tapi nakkk juga taip.

Jadi, sekarang adalah mood bertenang-tenang. Muhasabah diri & menajamkan parenting skills. Niat-usaha-doa-tawakal. Jom kita praktikkan

...dan....

Antara sebab lain, memang tengah membizi pale otak untuk website office. Awal april dah kena nilai. Kalau dapat 5 bintang, fuhh alhamdulillah. Itu yang utama lah, kerja2 lain pun mak layan nokss... sambil lentikkan jari menghala ke depan dengan menyebut..."layannnnnnnnnn"

Sila imagine sambil buat..nescaya anda happy macam saya :)

5 comments:

salzahari said...

tu laa..nak kena latih diri tarikk nafas pjg2...dgn kerenah SPK ni . huhuu! tp dah tahap nak tepu,so mari kita enjoyyyy.....(Jumaat katanya, nak gi Shah Alam jap lagi :p)

Chekpid said...

nk g s.alam, calling ye..jom shopping :p

mamavogue said...

ala chekpid, blog kita dah x masuk dlm frenzo frenzee..huhu

shopping? org ada2 bole la shopping time gini hihihi

Chekpid said...

eh..masuk...ni tgh restructure...sabar ye mamavogue..jgn merajuk, hilang vogue :p

mamavogue said...

hihihi thank chekpid!
i sayang u ketat2!