21 November 2012

Mission completed















Haaa...tak ke heaven namanya bila membasah badan lapang dan lengang macam ni. Cayolah cakap makcik. Kalau nak bawak anak-anak pergi mandi manda pergilah awal pagi. Hari cuti umum pun sure tak sesak. Kami dah try banyak kali. Setakat ini berjaya

One day trip ke A Famosa memang berbaloi. Sejam setengah dah sampai. Gate buka 9.30 kami orang pertama q. Hak-hak!!




Alhamdulillah...moment membahagiakan bila tengok orang lain bahagia (ayat apakah iteww)


3 comments:

Mama Vogue said...

Amboii..
Membiarkan gambar berkata-kata..!
Memang nampak syokk pun. Takyah berebut ngan orang lain :)

Chekpid said...

cengkonon wordless wed katanya..hak2

Yati said...

Bestnya mandi manda. Betul, pergi awal-awal memang lapang. Sama juga kalau trip ke shopping complex. Hehe..