17 January 2011

Jauh berjalan, sakit urat


Susulan dari kejelesan melampau membaca blog sis kherun pasal dinos alive, maka kami anak beranaks 4+1 telah pun ke Pusat Sains Negara bagi merealisasikan impian si ibu anak yang tak sabar-sabar nak tengok dinasour, katanya.

Nasib semalam tak ramai, maybe dah lepas cuti sekolah, jadi keadaan terkawal. Cari parkir pun senang, tak perlu menapak jauh. Kepada sesiapa yang terjeles tiba-tiba, sila lah buat lawatan ke sana dengan anak-anak anda. Pameran dino dibuka hingga Mei 2011. *





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ehem...ada harapan jadi pelapis negara tak? Gaya dah ada nih
 

 
 
 
 
 Dengan kuasa bulan........

 Akan menghukummu.....hiyarggggghh.!!






 
 Wajah-wajah stress tunggu abang tak siap-siap....cantek la sangat sand art dia tu :p.



 
 
 

Budak-budak kalau dah masuk situ taknak keluar. Dari pukul 10 pagi sampai ke 3 petang berkampung kat dalam tu. Mata melilau ngalahkan pak guard. Sorang pantau yang kecik, sorang lagi tengok si besor. Tak terkejar juga sebab depa boleh menyelinap ke sana ke mari. Jadi, pesanan kepada ibubapa, siap-siap la korang bawak bekal segala. kalau nak bawa handyplast pun sangat dialu-alukan. Mana taukan melecet-lecet kaki dibuatnya. Apapun, cuti semalam memang berbaloi. Berpeluh hingga ke celah ket**k ....auwww..tak kosa!

4 comments:

Yati said...

Menarik! Budak-budak memang suka pameran macam ni kan.
Tapi orang tua la kan penat. Hehhe...

CikSembang said...

Thanks selalu komen kat blog akak.. ok lepas ni kita selalu berbalas komen.. dan kalau sudi masukkan link akak kat sidebar chekpid
apa emel add utk akak htr html code?

Kherun said...

haha... menjadi gak den punya promo... seronok budak2 tu kan...

ummi sofiyyah said...

kat mn ni fid? mcm menarik jo....hehe..nak tiru jgk..