14 April 2011

Mainan ilmiah


Lama giler tak main....tapi bila dah mula payah benor nak berenti

Dulu tak reti pun main benda ni. Nasib ada mekchu my x-opismate tu...** tenkiu la eh..sebab ko aku terjebak dalam kancah penomboran ini...**

Siapa yang tak pernah try, amatlah di alu-alukan. Kepada yang ada genetik gelabah, memang highly recommended untuk mententeramkan jiwa. Apa taknya, kalo ko gelabah memang tokleh pk...bila tokleh pk ko takde strategi...bila takde strategi kompom 7 hari 7 malam tak siap 1 pun exercise tu...haha...

Sekali sekala menggunakan otak untuk berfikir benda-benda macam ni, bagus juga. tidaklah kepala ku berkarat. Minggu lepas masa lalu depan kedai buku, mata ni terus tangkap pada sudoku. Apa lagi...sambar satu untuk hiburan berilimiah di masa depan...!


W/pun masih level Gentle masuk hari ke-4,
daku pasrah



3 comments:

Yati said...

Dulu masa the Star buat contest sudoku, tiap-tiap minggu aku hantar, tapi haram menang. Huhu..
Selamat buat sudoku, epid. :)

ANA FARHA said...

dah lama tak wat.. memang addicted klu dah stat main sudoku tu..

chekpid said...

best kan...mencabar emosi sungguh..haha