06 October 2012

Admission@smc





No choice....syabil perlu admit. Dah lama sangat dia batuk berkahak. Serangkai juga dengan demam on off dan selsema. Doktor kata baby tak pandai buang kahak/selsema so bila dah terlalu banyak menyebabkan gangguan pada salur pernafasan dan paru-paru. To prevent from getting worse, adalah lebih baik doktor pantau dan dok lah dendiam di hospital tu beberapa hari (akur).

Dan ku hangkut juga abanglong nya. Next week exam, ater kalo makcik ni tak pantau idaknya dia nak blajor...

Hmmm....bertabahlah chekpid! Doakan urusan kami dipermudahkan yea...

2 comments:

mamavogue said...

Insya Allah segala nya dipermudahkan Allah..!
Get well soon Syabil..

Abg long, silalah bersungguh baca buku ye :-)

Chekpid said...

Tq untie.